UniqueJewel.nl

Mijn foto
Ik ben Petra en ik maak sieraden met verschillende materialen. Ik heb een aantal jaren terug een cursus edelsmeden gedaan, dit vond ik erg leuk maar door een avondopleiding kon ik er niet meer mee door gaan. na een half jaar miste ik het heel erg om met mijn handen te werken dat ik met kralen ben begonnen. En hier op de blog laat ik zien wat ik kan. Sinds kort doe ik ook scrapbooking, erg leuk om zelf cadeautjes te maken.

donderdag 12 mei 2011

Productief dagje

Gister hadden we weer een "meiden dag" alleen de jongste was er niet bij, (die is ook pas 2) Maar met z'n Negenen (m'n moeder, ik en m'n 2 zussen en m'n 2 schoonzussen en m'n 3 oudste nichtjes) zijn we bij Angel Brocante geweest om zeepkettingen te maken. Ik ben wel erg trots op het resultaat: 

 Allemaal op een rij, wat veel hebben we gemaakt hè!


Die twee paarse zijn van mij, ik heb 2 de zelfde gemaakt voor aan m'n tak boven m'n eetkamer tafel.


En mijn oudste zus is zwanger van dr 2e kindje en daar had ik 's morgens nog een klein kadoosje voor gemaakt, een melkpak met sokjes er in:

Bovenop het pak staat: THT: Okt 2011, dan is ze uitgerekend!
Leuk hoor, dan ben ik 7 keer tante :D


Groetjes Petra
_____________________________________________
Love like you've never been hurt, 
Work like it's not for the money 
Dance like no one is watching!

1 opmerking:

  1. Ze zijn leuk geworden,die zeepkettingen! Lijkt mij heel gezellig zo'n dagje met zn allen op stap. En gefeliciteerd met je komende neefje of nichtje!!!!!

    Groetjes van Petra.

    BeantwoordenVerwijderen