UniqueJewel.nl

Mijn foto
Ik ben Petra en ik maak sieraden met verschillende materialen. Ik heb een aantal jaren terug een cursus edelsmeden gedaan, dit vond ik erg leuk maar door een avondopleiding kon ik er niet meer mee door gaan. na een half jaar miste ik het heel erg om met mijn handen te werken dat ik met kralen ben begonnen. En hier op de blog laat ik zien wat ik kan. Sinds kort doe ik ook scrapbooking, erg leuk om zelf cadeautjes te maken.

zondag 15 mei 2011

Feestje voor Rianne

Gister hadden we het vrijgezellenfeestje van Rianne.
We zijn met z'n allen begonnen bij haar moeder met een High-tea, en daarna zijn we naar Utrecht gegaan voor het "Ik hou van Holland spel-diner" en OH wat was dat LEUK! Ik zat bij de Bruid-in-spe in het team, we hebben hard moeten knokken, maar we hebben gewonnen!! hahaha met 10 puntjes verschil :D

We hadden van de organisatie de opdracht gekregen om een cadeau mee te nemen voor Rianne, iets wat je aan haar deed denken. Nou dat wist ik wel, wij zijn namelijk een paar jaar terug samen met Wouter en Rianne een weekje aan t camperen geweest in Hongarije, en daar had ik nog leuke foto's van, samen met wat foto's van nu, is het dit boekje geworden:Rianne heeft zelf nog even de foto's gemaakt van het boekje, ze vond dat ik er wel mee mocht showen, (TNX!) We hebben echt een super leuke dag gehad, en aan Rianne haar reacties te lezen, heeft ze een leuke dag gehad!

Ik ben benieuwd naar jullie reacties, dus laat alsjeblief een berichtje achter :D


Liefs, Petra

_____________________________________________ 
Love like you've never been hurt, 
Work like it's not for the money 
Dance like no one is watching!

8 opmerkingen:

 1. Ik heb ZEKER een leuke dag gehad :)

  Enne ik vind het boekje echt geweldig (oke dat had ik al gezegd maar staat ook wel leuk op je blogje hehe) dus terecht dat je er even mee moet showen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, 'onze' Rianne van het SA-forum!! Leuk!!! Het klinkt als een SUPER-vrijgezellenfeest!! En wat een mooi boekje heb je voor Rianne gemaakt. Een prachtige herinnering!
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een mooi boekje
  voor haar gemaakt leuk kadootje

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooi boekje heb je gemaakt. Kan me voorstellen dat ze daar blij mee is.

  groetjes heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een super leuk vrijgezellen feest en dan ook nog zo'n geweldig leuk fotoboekje, jullie dag kan niet meer stuk !!

  groetjes Ria S.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk bummetje zeker voor een eerste, moet je vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen