UniqueJewel.nl

Mijn foto
Ik ben Petra en ik maak sieraden met verschillende materialen. Ik heb een aantal jaren terug een cursus edelsmeden gedaan, dit vond ik erg leuk maar door een avondopleiding kon ik er niet meer mee door gaan. na een half jaar miste ik het heel erg om met mijn handen te werken dat ik met kralen ben begonnen. En hier op de blog laat ik zien wat ik kan. Sinds kort doe ik ook scrapbooking, erg leuk om zelf cadeautjes te maken.

maandag 6 juni 2011

Nieuwe Hobbykamer deel 1

Nou hij is bijna af,
mijn helft van het bureau moet nog 1 laag olie op, dan issie af, maar voor nu, ff paar foto's. Vanavond gaan we via t SA-forum online croppen (dat wil zeggen met elkaar scrappen terwijl je de computer aan hebt staan op het forum) dus ik kon nu mijn helft nog niet in de olie zetten want dan kon ik vanavond niet mee doen. maar hier alvast wat foto's
 bureau in wording, vriendlief is druk bezig met de steunbeugel

 Helft van vriendlief, met gat voor de kabels


 En nu allebij de bladen er op, met de stoelen dr op, voor t stofzuigen.

Lekker veel licht bij het raam :D heerlijk!al aardig ingericht voor vanavond, moet dus morgen weer ff aan de kant voor de 2e laag olie, t was onbewerkt grenen dus dat is heel gevoelig voor vlekken, en dit is eigenlijk olie voor vloeren (hardwasolie) op de verpakking staat dat het zelfs cola aan kan... k hoop dat ik het nooit hoef te testen ;)

Bedankt voor het lezen,

Groetjes Petra_____________________________________________ 
Love like you've never been hurt, 
Work like it's not for the money 
Dance like no one is watching!

ben gek op reacties!!!

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit! Ga je vast veel plezier aan en van beleven. Succes met de verdere afwerking en inrichting.

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen