UniqueJewel.nl

Mijn foto
Ik ben Petra en ik maak sieraden met verschillende materialen. Ik heb een aantal jaren terug een cursus edelsmeden gedaan, dit vond ik erg leuk maar door een avondopleiding kon ik er niet meer mee door gaan. na een half jaar miste ik het heel erg om met mijn handen te werken dat ik met kralen ben begonnen. En hier op de blog laat ik zien wat ik kan. Sinds kort doe ik ook scrapbooking, erg leuk om zelf cadeautjes te maken.

woensdag 13 april 2011

De grote verbouwing

Ons huis staat nu al ruim een maand in de stijgers, en dr zijn al best wel wat dingen aan gedaan, de schoorstenen zijn verwijderd, tot onze grote spijt, we hadden graag een houtkacheltje gehad in de woonkamer. De oude pannen zijn van het dak gehaald, het dak is ge-isoleert en de nieuwe pannen zitten er op. Ook hebben we al nieuwe dakgoten gekregen. Nu staat heel het huis op z'n kop, de vensterbanken aan de binnenkant zijn verwijderd afgelopen maandag, daardoor moest alles aan de kant. Gister waren ze met 3 man sterk de voegen aan het verwijderen, en op zo'n moment noem ik de bouwvakkers dan ook SteigerTerrorristen! wat een HERRIE! Ik ben maar naar het centrum gevlucht. Om ff rust te hebben.
Helaas kan ik nu dus ook niet zo goed scrappen, omdat alles aan de kant moet. :( nou ja... nog ff volhouden. Als al het verbouwen klaar is, krijgen we ook een nieuwe hobby/computer kamer :D:D:D )

Dus, voorlopig nog niet zo veel scrap en andere creabea dingen op m'n blog.

Groetjes Petra

_____________________________________________
Love like you've never been hurt,
Work like it's not for the money
Dance like no one is watching!

3 opmerkingen:

 1. Lastig he; wachten ;-)

  T wordt vast heel mooi allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja! vandaag gaan de kozijnen boven aan de achterkant er in, morgen boven aan de voorkant... dan alleen beneden nog, dat muurtje voor t huis nog, de badkamer en wc en dan nog de vloer isoleren en zijn ze klaar :D
  t gaat nu wel snel in eens :D
  Groetjes Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zit ook al een tijdje in de verbouwingen
  wordt er afentoe wel gek van haha

  BeantwoordenVerwijderen