UniqueJewel.nl

Mijn foto
Ik ben Petra en ik maak sieraden met verschillende materialen. Ik heb een aantal jaren terug een cursus edelsmeden gedaan, dit vond ik erg leuk maar door een avondopleiding kon ik er niet meer mee door gaan. na een half jaar miste ik het heel erg om met mijn handen te werken dat ik met kralen ben begonnen. En hier op de blog laat ik zien wat ik kan. Sinds kort doe ik ook scrapbooking, erg leuk om zelf cadeautjes te maken.

dinsdag 8 maart 2011

Kaartjes

Ik heb weer kaartjes geknutseld:

Deze voor de Mams van een goede vriendin, ze is geopereerd:En deze voor m'n eigen mams, om te laten zien wat ik zo allemaal maak:


Hier zie je verrassend goed dat er mooie glitters in het papier zitten! Ik was verbaast dat dat op de foto zo goed zichtbaar was.M'n mams was er erg blij mee, t was meer werk dan ik had verwacht want de bloemmenswirl is uitgeknipt van een vel van Linnen Closet van DCWV. (Die Cut With a View)


Liefs, Petra
_____________________________________________
Love like you've never been hurt,
Work like it's not for the money
Dance like no one is watching!

3 opmerkingen:

 1. Zozo productief hoor!
  Vind het wel logisch dat je mam er blij mee was; hij is goed gelukt!

  En ik weet z├ęker dat mijn mams ook blij is met dr kaartje :) Ze heeft zo'n tak gekocht en die is ze aan het volhangen met alle kaarten die ze krijgt dus waarschijnlijk hangt hij er al tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes Petra! Je moeder zal wel blij geweest zijn met haar kaartje! Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen